RO
  • RO
  • EN
autentificare
Ai uitat parola? Apasa aici
Fluxuri de Lucru

Principala provocare actuală în majoritatea industriilor o reprezintă administrarea complexității afacerii, respectiv variația clienților, calitatea performanței și eficiența fluxurilor de lucru se creeaza si gestioneaza regulile de organizare / procedurile de lucru, respectiv se monitorizeaza actiunile in cadrul procedurilor de lucru ale organizatiei.

Ce inseamnă implementarea fluxurilor de lucru?

Pornind de la o reprezentare grafica a acestor proceduri de lucru, se ilustreaza electronic felul in care un departament, serviciu sau persoana ar trebui sa procedeze fata de o situatie organizativa, ilustrandu-se inclusiv rolul acestora, cu drepturile si obligatiile fiecaruia in procesul de lucru.
Acest serviciu permite inclusiv gestionarea automata a fluxurilor de documente in functie de regulile pe care fiecare client doreste sa le traseze in organizatia sa, fluxul fiind adaptat fiecarei situatii.
In cadrul platformei softului, utilizatorii pot initia, retransmite, aproba, respinge, comunica, observa, etc., orice document sau informatie ce a fost inserata pe fluxul de lucru, inclusiv atasand diverse comunicate, documente.

Ce avantaje ofera implementarea fluxurilor de lucru?

Prin implementarea fluxurilor de lucru, toate aceste operatiuni se petrec intre utilizatorii fluxului, fara ca acestia sa fie nevoiti sa emita documente pe suport hartie sau sa stabileasca o intalnire cu interlocutorii. Mai mult, ei nu trebuie sa fie la sediul companiei pentru a accesa si lucra in fluxul de lucru, accesarea si derularea lucrului in cadrul fluxului de lucru putand fi facuta de pe orice device mobil. Totul se petrece electronic, fiecare detaliu legat de comunicarile din fluxuri arhivandu-se electronic.
Aveți nevoie de alta ofertă sau aveți o nelămurire?
Specialiștii nostrii vă vor raspunde în cel mai scurt timp posibil.
Contacteaza-ne

Dava Cloud ofera servicii specializate de IT, personalizate nevoilor de business.