RO
  • RO
  • EN
autentificare
Ai uitat parola? Apasa aici
Servicii Arhivare Electronica

Prin serviciile noastre de arhivare electronică se asigură transformarea și accesul la documente în format digital, acestea putând fi consultate și gestionate ulterior de către client.

De ce e nevoie de arhivare electronică?

Pentru organizațiile și persoanele fizice care trebuie să-și păstreze documentele pe termen lung, soluția tradițională este arhivarea și depozitarea lor fizică. De câte ori este nevoie de un document, acesta trebuie căutat, găsit în arhivă, consultat și apoi arhivat încă odată, cu riscul pierderii sau deteriorării. Arhivarea documentelor devine astfel foarte costisitoare în timp și resurse, iar problema se amplifică în contextul avalanșei de informații și documente generate continuu de organizațiile de azi. Din cauza acestor probleme, multe companii migrează către arhivarea electronică, managementul documentelor și organizarea fluxurilor de lucru.

Ce implică arhivarea electronică?

Preluarea arhivei fizice, pregătirea pentru scanare, scanarea documentelor și indexarea lor după parametrii care facilitează regăsirea rapidă, stocarea într-un centru de date acreditat care asigură back-up și acces restricționat.

Ce fel de documente pot fi arhivate?

Aveți nevoie de altă ofertă sau aveți o nelămurire?
Specialiștii noștrii vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.
Contactează-ne

Dava Cloud oferă servicii specializate de IT, personalizate nevoilor de business.